ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論文・研究ノート
  2. 天使大学紀要
  3. 7巻

食事バランスガイドの視点から見た高校生と調理担当者の食

https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/119
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/119
e173823c-549c-49bb-9ca1-dc4911f5ab72
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00005072041.pdf KJ00005072041.pdf (1.2 MB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2007-01-01
タイトル
タイトル 食事バランスガイドの視点から見た高校生と調理担当者の食
タイトル
タイトル A Survey of Nutritional Guidelines among High School Students and Charge of Food Preparation
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 高校生
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理担当者
キーワード
主題Scheme Other
主題 食事バランスガイド
キーワード
主題Scheme Other
主題 水分摂取
キーワード
主題Scheme Other
主題 運動
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 high school student
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 charge of food preparation
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 nutritional guidelines
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 water intake
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 exercise
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
研究ノート
記事種別(英)
en
Study Note
著者 百々瀬, いづみ

× 百々瀬, いづみ

百々瀬, いづみ

ja-Kana モモセ, イヅミ

Search repository
丸岡, 里香

× 丸岡, 里香

丸岡, 里香

Search repository
中出, 佳操

× 中出, 佳操

中出, 佳操

Search repository
著者名よみ モモセ, イヅミ

× モモセ, イヅミ

WEKO 30

モモセ, イヅミ

Search repository
マルオカ, リカ

× マルオカ, リカ

WEKO 380

マルオカ, リカ

Search repository
ナカデ, ヨシミ

× ナカデ, ヨシミ

WEKO 381

ナカデ, ヨシミ

Search repository
著者名(英) MOMOSE, Izumi

× MOMOSE, Izumi

WEKO 30

en MOMOSE, Izumi

Search repository
MARUOKA, Rika

× MARUOKA, Rika

WEKO 380

en MARUOKA, Rika

Search repository
NAKADE, Yoshimi

× NAKADE, Yoshimi

WEKO 381

en NAKADE, Yoshimi

Search repository
著者所属(日)
天使大学
著者所属(日)
天使大学
著者所属(日)
天使大学
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 Lately, lifestyle related diseases are on the rise and the necessity of education concerning proper eating habits has been discussed. Nutritional guidelines have been established in order for people to eat well and have balanced diets. This study was conducted to investigate the current status of high school student eating habits and in particular, how they conform to what nutritional guidelines offer. As eating habits during adolescence tend to formulate the basis of later eating habits in adulthood, the focus was placed on high school students and those in charge of food preparation. The study revealed that very few subjects had a balanced diet, and even for these subjects, such issues as a lack of dairy products and fresh fruit, insufficient water intake and a lack of exercise were obvious.
書誌情報 天使大学紀要
en : Bulletin of Tenshi College

巻 7, p. 99-110, 発行日 2007
ISSN
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11568183
レポート・演題番号
8
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 07:25:13.826656
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3