WEKO3
アイテム
ウェブサイトを活用した栄養学科学生の情報発信技術の習得 : 給食経営管理論実習における試み
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/118
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/11836c2c13e-5b3c-4c37-840a-448b9d8a2661
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2007-01-01 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | ウェブサイトを活用した栄養学科学生の情報発信技術の習得 : 給食経営管理論実習における試み | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Development of a Web-Based Practicum in Foodservice Management for Nutrition Students | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | ウェブサイト | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | ブログ | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | レシピ | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | 給食経営管理論実習 | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | 情報発信 | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | web site | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | blog | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | recipe | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | foodservice management practicum | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | information provision | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||
内容記述 | P(論文) | |||||||||||||||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||||||||||||||
研究ノート | ||||||||||||||||||||||||
記事種別(英) | ||||||||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||||||||
Study Note | ||||||||||||||||||||||||
著者 |
長谷川, めぐみ
× 長谷川, めぐみ
× 岡部, 哲子
× 山部, 秀子
|
|||||||||||||||||||||||
著者名よみ |
長谷川, めぐみ
× 長谷川, めぐみ× 岡部, 哲子× 山部, 秀子
WEKO
779
|
|||||||||||||||||||||||
著者名(英) |
長谷川, めぐみ
× 長谷川, めぐみ× 岡部, 哲子× 山部, 秀子
WEKO
779
|
|||||||||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部栄養学科 | ||||||||||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部栄養学科 | ||||||||||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部栄養学科 | ||||||||||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||
内容記述 | Much information is provided on the internet. Some of the information is helpful, but other information is sometimes wrong. Within this difficult situation, the dietician as a part of her social role must aim to provide the correct nutritional information to all people. How to acquire information from the internet has been incorporated into college courses, but how to transmit nutritional information via the internet has not been incorporated into most courses. In order to improve the student's ability, to provide useful nutritional information, and to help students after graduation, we incorporated the transmitting of information via the internet into our college course. | |||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
天使大学紀要 en : Bulletin of Tenshi College 巻 7, p. 93-98, 発行日 2007 |
|||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AA11568183 | |||||||||||||||||||||||
レポート・演題番号 | ||||||||||||||||||||||||
7 |