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アイテム
たまねぎの抗酸化活性に関する研究
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/65
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/65485b3a5e-0de1-4acd-a1b5-8e73e8bb20d7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||
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公開日 | 2004-03-31 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | たまねぎの抗酸化活性に関する研究 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Study on the antioxidative activity in onion | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 抗酸化活性 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 活性酸素 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | フリーラジカル | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | ケルセチン | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | アントシアニン | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Antioxidative activity | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Active oxgen | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Freeradical | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Quercetin | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Anthocyanin | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||
内容記述 | P(論文) | |||||||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||||||
論文 | ||||||||||||||||
記事種別(英) | ||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||
Article(Original) | ||||||||||||||||
著者 |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子
× 荒川, 義人
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著者名よみ |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子× アラカワ, ヨシヒト
WEKO
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著者名(英) |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子× ARAKAWA, Yoshihito
WEKO
141
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著者所属(日) | ||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部栄養学科 | ||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部栄養学科 | ||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||
内容記述 | We are currently dealing with challenges, such as change in diet, superfluous stress, and environmental destruction. As a result, high level of active oxygen and freeradicals are generated. In order to identify lifestyle .choices to eliminate these substance, antioxidative substances are required and it may be necessary to take in polyphenol and vitamins with antioxidative activity. The onion contains numerous antioxidative substances, such as quercetin and other polyphenol, and is thus attracting attention. This report describes the antioxidative activity of the onion based on several experiment. (1) It became clear that the antioxidative activity of the onion changes greatly with cultivars. (2) Although the contribution of polyphenol, such as quercetin was considered to be large, the antioxidative activity of an onion requires many kinds of other compounds. | |||||||||||||||
書誌情報 |
天使大学紀要 en : Bulletin of Tenshi College 巻 4, p. 21-25, 発行日 2004-03-31 |
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ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||
収録物識別子 | AA11568183 |