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  1. 紀要論文・研究ノート
  2. 天使大学紀要
  3. 4巻

たまねぎの抗酸化活性に関する研究

https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/65
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/65
485b3a5e-0de1-4acd-a1b5-8e73e8bb20d7
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004183087.pdf KJ00004183087 (371.1 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2004-03-31
タイトル
タイトル たまねぎの抗酸化活性に関する研究
タイトル
タイトル Study on the antioxidative activity in onion
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 抗酸化活性
キーワード
主題Scheme Other
主題 活性酸素
キーワード
主題Scheme Other
主題 フリーラジカル
キーワード
主題Scheme Other
主題 ケルセチン
キーワード
主題Scheme Other
主題 アントシアニン
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Antioxidative activity
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Active oxgen
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Freeradical
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Quercetin
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Anthocyanin
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
論文
記事種別(英)
en
Article(Original)
著者 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
荒川, 義人

× 荒川, 義人

荒川, 義人

ja-Kana アラカワ, ヨシヒト

Search repository
著者名よみ 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
アラカワ, ヨシヒト

× アラカワ, ヨシヒト

WEKO 141
NRID 1000010175185
e-Rad 10175185
NDL著者名典拠ID 00895907
VIAF 254823564

アラカワ, ヨシヒト

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著者名(英) 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

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ARAKAWA, Yoshihito

× ARAKAWA, Yoshihito

WEKO 141
NRID 1000010175185
e-Rad 10175185
NDL著者名典拠ID 00895907
VIAF 254823564

en ARAKAWA, Yoshihito

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著者所属(日)
天使大学看護栄養学部栄養学科
著者所属(日)
天使大学看護栄養学部栄養学科
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 We are currently dealing with challenges, such as change in diet, superfluous stress, and environmental destruction. As a result, high level of active oxygen and freeradicals are generated. In order to identify lifestyle .choices to eliminate these substance, antioxidative substances are required and it may be necessary to take in polyphenol and vitamins with antioxidative activity. The onion contains numerous antioxidative substances, such as quercetin and other polyphenol, and is thus attracting attention. This report describes the antioxidative activity of the onion based on several experiment. (1) It became clear that the antioxidative activity of the onion changes greatly with cultivars. (2) Although the contribution of polyphenol, such as quercetin was considered to be large, the antioxidative activity of an onion requires many kinds of other compounds.
書誌情報 天使大学紀要
en : Bulletin of Tenshi College

巻 4, p. 21-25, 発行日 2004-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11568183
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Ver.1 2023-06-19 07:23:09.216602
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