ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要論文・研究ノート
  2. 天使大学紀要
  3. 5巻

果実の抗酸化活性に関する基礎的研究

https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/80
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/80
5589cca7-b34d-45c1-aff6-89a9b5d20e76
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004361746.pdf KJ00004361746.pdf (337.6 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2005-09-30
タイトル
タイトル 果実の抗酸化活性に関する基礎的研究
タイトル
タイトル Study on the Antioxidative Activity in Fruits
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 活性酸素
キーワード
主題Scheme Other
主題 抗酸化活性
キーワード
主題Scheme Other
主題 抗酸化物質
キーワード
主題Scheme Other
主題 ヘスペリジン
キーワード
主題Scheme Other
主題 柑橘類
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Active oxgen
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Antioxidative activity
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Antioxidative substance
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Hesperidin
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Citrus fruit
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
論文
記事種別(英)
en
Article
著者 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
著者名よみ 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
著者名(英) 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
著者所属(日)
天使大学 看護栄養学部 栄養学科
著者所属(英)
en
TENSHI COLLEGE
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 Oxygen is a subsutance indispensable in order to live. But recently, active oxygen generated from oxygen has been a problem, because it is clear that a number of disease and senescence is caused by active oxygen. In order to identify lifestyle choices to eliminate these substances, antioxidative substances are required and it may be necessary to take in polyhenol and vitamins with antioxidative activity. The citrus fruit contains numerous antioxidative substances, such as hesperidin (vitaminP) and other polyphenol, vitaminC. In this report, the relation between antioxidative activity and quantitative of total polyphenol in citrus fruit was compared and examined. Antioxidative activity was measured by ferric thiocyanate method and quantitative of total polyphenol was measured by Folin-Denis method. From this experiment result, the citrus fruit would be expected as functional foods.
書誌情報 天使大学紀要
en : Bulletin of Tenshi College

巻 5, p. 13-17, 発行日 2005-09-30
ISSN
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11568183
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 07:30:46.405314
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3