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アイテム
野菜、果実等の抗酸化活性に関する研究
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/48
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/489b18d9c4-e831-40ff-8466-40f0fd7a440c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||
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公開日 | 2003-03-31 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | 野菜、果実等の抗酸化活性に関する研究 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Study on the antioxidative activity of various fruits and vegetables | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 抗酸化活性 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 活性酸素 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | ポリフェノール | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Antioxidative activity | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Active oxgen | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Polyphenol | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||
内容記述 | P(論文) | |||||||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||||||
研究ノート | ||||||||||||||||
記事種別(英) | ||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||
Study Notes(Report, Data etc.) | ||||||||||||||||
著者 |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子
× 荒川, 義人
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著者名よみ |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子× アラカワ, ヨシヒト
WEKO
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著者名(英) |
岩渕, 絵里子
× 岩渕, 絵里子× ARAKAWA, Yoshihito
WEKO
141
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著者所属(日) | ||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部看護学科 | ||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||
天使大学看護栄養学部看護学科 | ||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||
内容記述 | Lifestyle -related diseases, such as arteriosclerosis,which are caused by changes in diet, are becoming a social problem. Intake of antioxidative substances, such as polyphenols and vitamins, effectively eliminate much injury caused by active oxygen. This report deals with the antioxidative activity that has recently been identified in various fruits and vegetables. (1) Polyphenols were shown to possess stronger antioxidative activity than vitamins in some fruits and vegetables. (2) Strong antioxidative activity was specially observed in sprouts (buck wheat) and buds (asparagus). (3) The majority of antioxidative activity decreased rapidly after 96h. | |||||||||||||||
書誌情報 |
天使大学紀要 en : Bulletin of Tenshi College 巻 3, p. 63-72, 発行日 2003-03-31 |
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ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||
収録物識別子 | AA11568183 |