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  1. 紀要論文・研究ノート
  2. 天使大学紀要
  3. 3巻

野菜、果実等の抗酸化活性に関する研究

https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/48
https://tenshi.repo.nii.ac.jp/records/48
9b18d9c4-e831-40ff-8466-40f0fd7a440c
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004183070.pdf KJ00004183070 (615.4 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2003-03-31
タイトル
タイトル 野菜、果実等の抗酸化活性に関する研究
タイトル
タイトル Study on the antioxidative activity of various fruits and vegetables
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 抗酸化活性
キーワード
主題Scheme Other
主題 活性酸素
キーワード
主題Scheme Other
主題 ポリフェノール
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Antioxidative activity
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Active oxgen
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Polyphenol
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
研究ノート
記事種別(英)
en
Study Notes(Report, Data etc.)
著者 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
荒川, 義人

× 荒川, 義人

荒川, 義人

ja-Kana アラカワ, ヨシヒト

Search repository
著者名よみ 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

Search repository
アラカワ, ヨシヒト

× アラカワ, ヨシヒト

WEKO 141
NRID 1000010175185
e-Rad 10175185
NDL著者名典拠ID 00895907
VIAF 254823564

アラカワ, ヨシヒト

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著者名(英) 岩渕, 絵里子

× 岩渕, 絵里子

WEKO 164

en IWABUCHI, Eriko

ja 岩渕, 絵里子
ISNI

ja-Kana イワブチ, エリコ

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ARAKAWA, Yoshihito

× ARAKAWA, Yoshihito

WEKO 141
NRID 1000010175185
e-Rad 10175185
NDL著者名典拠ID 00895907
VIAF 254823564

en ARAKAWA, Yoshihito

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著者所属(日)
天使大学看護栄養学部看護学科
著者所属(日)
天使大学看護栄養学部看護学科
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 Lifestyle -related diseases, such as arteriosclerosis,which are caused by changes in diet, are becoming a social problem. Intake of antioxidative substances, such as polyphenols and vitamins, effectively eliminate much injury caused by active oxygen. This report deals with the antioxidative activity that has recently been identified in various fruits and vegetables. (1) Polyphenols were shown to possess stronger antioxidative activity than vitamins in some fruits and vegetables. (2) Strong antioxidative activity was specially observed in sprouts (buck wheat) and buds (asparagus). (3) The majority of antioxidative activity decreased rapidly after 96h.
書誌情報 天使大学紀要
en : Bulletin of Tenshi College

巻 3, p. 63-72, 発行日 2003-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11568183
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